VALDEMPING – VALVEILIGE ONDERGROND

U kunt een veiligere en zachtere ondergrond onder uw kunstgras creëren door gebruik te maken van onze ProPlay dempingsplaten. Naast deze belangrijke eigenschappen krijgt u hiermee ook een stabiele ondervloer waarmee u kleine oneffenheden kunt wegwerken. Deze platen worden als puzzelstukken geleverd, waardoor u alles eenvoudig aan elkaar kunt klikken.

ProPlay wordt gemaakt van de beste schuimen die niet langer gebruikt worden in de industrie waarvoor ze oorspronkelijk waren geproduceerd. Deze schuimen komen uit industrieën zoals de automotive-, verpakkings-, sport en recreatie-industrie of de bouw.

Door deze schuimen te gebruiken voorkomt Schmitz Foam Products dat ze op de stort of in de verbrandingsoven terechtkomen. Zo reduceren we de noodzaak voor fossiele brandstoffen om nieuw schuim te produceren.

Zodra een ProPlay shockpad niet langer wordt gebruikt voor zijn oorspronkelijke toepassing, kan het altijd worden gebruikt in een ander sportveld of speeltuin. Ook kunnen we het recyclen voor de productie van platen voor andere toepassingen.

De platen zijn al voorzien van een extra doek, waardoor de matten tevens onkruidwereld zijn. Een onderdoek is hierbij dus overbodig! De platen hebben tevens een drainerende eigenschap. Met behulp van een pasmes/stanleymes, kunt u de platen eenvoudig versnijden en daarmee aanpassen naar uw gewenste maten.

Wilt u een speelplaats creëren met speeltoestellen waarbij rekening moet worden gehouden met bepaalde valhoogtes? Neem dan gerust contact met ons op voor een nog betere oplossing. Vanuit onze ruime voorraad, kunnen wij u verschillende diktes leveren. Dit materiaal wordt als plaat geleverd met de afmetingen 225 x 90 cm. Deze zijn per stuk te bestellen.

Valdemping kunstgras

ASSORTIMENT VALDEMPING

Foam 20mm

Niet gecertificeerd.

Foam 25mm

Gecertificeerd icm met onderstaande kunstgras types:

Save Play DB 30 mm: valhoogte: 120 cm
Multi 24 mm: valhoogte: 130 cm

Foam 35mm

Gecertificeerd icm met onderstaande kunstgras types:

Save Play DB 30 mm: valhoogte: 170 cm
Multi 24 mm: valhoogte: 170 cm

Foam 45mm

Gecertificeerd icm met onderstaande kunstgras types:

Save Play DB 30 mm: valhoogte: 200 cm
Multi 24 mm: valhoogte: 210 cm

Foam 55mm

Gecertificeerd icm met onderstaande kunstgras types:

Save Play DB 30 mm: valhoogte: 250 cm
Multi 24 mm: valhoogte: 240 cm

Dempingsplaten

Menu