Klaar voor de toekomst met GardenGrass Nederland en LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras!

Nieuwe presentatiehangers LimeGreen® nu beschikbaar!

Wij zijn blij en trots te melden dat wij distributeur Changemaker zijn van LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras. Daarmee maken we deze verantwoorde, nieuwe innovatie beschikbaar voor onze klanten.

Met LimeGreen® is circulair kunstgras nu werkelijkheid.
LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras is circulair kunstgras. LimeGreen® kunstgras wordt na gebruik verwerkt tot nieuwe PE-producten en kan worden ingezet als grondstof voor nieuw kunstgras.

Neem contact met ons op en wij vertellen u hier graag wat meer over!

Graag stellen wij onze nieuwe collega “Ryvan Lens” aan u voor!

Ryvan is 20 jaar oud en heeft zijn commerciële studie afgerond, waarbij het vak accountmanagement de rode leidraad vormde binnen deze studie. Ryvan is binnen de organisatie geen vreemde voor ons en ondersteunde hij al in zijn vrije uren onze logistieke afdeling. In navolging van zijn studie zal Ryvan in de functie van accountmanager onze organisatie vertegenwoordigen met als doel, u optimaal te ondersteunen.

Wij heten Ryvan van harte welkom en wensen hem veel succes!

Gardengrass Kunstgras ed donkers

Distributeur LimeGreen kunstgras

GardenGrass neemt belangrijke stap met het oog op de toekomst. Door de samenwerking met LimeGreen® hebben wij nu de beschikking over circulair kunstgras. Echt duurzaam kunstgras is nu beschikbaar voor kunstgras verwerkende bedrijven en alle consumenten  in Nederland.

Meer info over LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras

Bezoek ons op beurs Eigen huis en tuin

Van 14 – 16 oktober is de grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland Eigen huis en tuin in de jaarbeurs te Utrecht. GardenGrass heeft op de stand van de Great Outdoors een tuin ingericht met LimeGreen ONE-DNA kunstgras. Ons team is aanwezig om u te inspireren en informeren over deze nieuwe ontwikkeling.

Informatie en tickets over deze beurs

Gardengrass magazijn

Aanschaf 2e snijmachine

Zoals u gewend bent van ons, hanteren wij altijd een hoge voorraad positie om producten snel te kunnen leveren. Maar om de orders ook op maat te snijden zonder de levertijd te verlengen hebben wij een 2de snijmachine aangeschaft waardoor, hiermee leveren we altijd maatwerk en garanderen we snelle levertijden.

Gardengrass kunstgras-magazijn

Altijd voldoende voorraad!

Dankzij het in 2020 nieuw in gebruik genomen magazijn, met een capaciteit van 100.000 m² zorgen we dat er altijd voldoende voorraad is van onze kunstgrassen en alle toebehoren die je nodig hebt voor de perfecte kunstgras installatie. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen! Onze binnendienst staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, te adviseren en snelle afwikkeling van uw orders.

Valdemping kunstgras

Gecertificeerd landscape product

Naast de gebruikelijk multi-sport kunstgras soorten in combinatie met valdemping, heeft GardenGrass nu ook een landscaping kunstgras gecertificeerd volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018. Het type Save Play 30 met een extra sterke backing is per direct verkrijgbaar.

U kunt vanaf nu dus bij ons terecht voor complete systemen voor zowel tuin als openbare speelplekken. Neem contact met ons op om de officiële certificaten te ontvangen volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018 van zowel dit product als ons type Multi 24mm, welke wordt toegepast bij openbare speelplekken.

Kunstgras tuin

Samenwerking hoveniers

Onlangs hebben wij “Arjan van Woudenberg Hoveniers” uit Loosdrecht mogen ondersteunen bij het aanleggen van 150 m² kunstgras. Nadat het oude gras was verwijderd en het zandbed gereed gemaakt, hebben wij ondersteuning geboden bij het verleggen en verlijmen van het kunstgras, met als eindresultaat een mooi resultaat en een meer dan tevreden klant!

Menu