KUNSTGRAS TOEBEHOREN

GardenGrass heeft alle benodigde aanlegmaterialen voor de installatie van kunstgras op voorraad. Bent u voor uw installatie op zoek naar aanlegmaterialen zoals haken, instrooizand, onderdoek of tape? Daarnaast zijn wij er om u te adviseren en eventueel te begeleiden bij het installeren van projecten.

 

Borstelmachine

Elektrische borstelmachine (220V) voor het aanleggen onderhouden van kunstgras. U borstelt het zand gelijkmatig het kunstgras in en de vezels recht op voor een mooi eindresultaat!

Flexboard 25m

Door middel van een flexibel karakter, kan je mooie rondingen aanbrengen in combinatie met de kunstgras piketten. Geleverd op rol van 25 meter en heeft een hoogte van 14 cm.

Instrooizand 15kg

Speciaal instrooizand om het kunstgras mee in te vullen. Hiermee krijgt u kunstgras meer body en blijft de vezel ook langer en beter overeind staan. Doe dit nooit met ander zand om beschadigingen en slijtage te voorkomen!

Instrooizand 25kg

Speciaal instrooizand om het kunstgras mee in te vullen. Hiermee krijgt u kunstgras meer body en blijft de vezel ook langer en beter overeind staan. Doe dit nooit met ander zand om beschadigingen en slijtage te voorkomen!

Kunstgras haken 30cm

Haken van 7 x 30 cm, waarmee u het kunstgras kunt vastzetten.  Wij adviseren 1 kunstgras haak per m². Indien u het kunstgras al voorziet van ons instrooizand, dan kunt u hier iets minder haken voor hanteren.

Strooiwagen

Een strooiwagen met een werkbreedte van 43 cm. Het hulpmiddel om kunstgras in te strooien met kwartszand. Met handige strooi-stop bij de handvaten voor de gewenste dosering!

Kunstgraslijm 5kg

Met deze twee-componenten lijm kunt u ongeveer 15m1 verlijmen. Zeer sterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Lees de aanleginstructie aandachtig door. Zorg er dan voor dat u ook de beschikking heeft over lijmband.

Kunstgraslijm 15kg

Met deze twee-componenten lijm kunt u ongeveer 50m1 verlijmen. Zeer sterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Lees de aanleginstructie aandachtig door. Zorg er dan voor dat u ook de beschikking heeft over lijmband.

Nadenband

Zeer stevig type naadband dat specifiek is gemaakt voor kunstgras lijmen. U moet dit product combineren met onze lijmtubes en onze twee-componenten lijmen. Let op: de naadband plakt dus niet van zichzelf.

Zelfklevende nadenband 5m & 10m

Deze tape van 5 of 10 meter lengte is ideaal om stukken kunstgras aan elkaar te maken. Geen vieze vingers, verspilling van lijm en onder allerlei omstandigheden aan te brengen!

Piketpaaltjes

Kunstgras piketten, eenvoudig te combineren met het flexboard voor een goede kantopsluiting.

Lijmkam

Handzame lijmkam om de lijm mee te verdelen en te versmeren op de lijmband.

Lijmtube

Ideaal product om kleine naden mee te verlijmen. Met de tube kan +/- 7m1 gelijmd worden. Deze kunstgraslijm is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld kunstgras te verlijmen op beton of straatwerk. Wilt u hiermee naden aan elkaar verlijmen, zorg er dan voor dat u ook de beschikking heeft over lijmband.

Onderdoek

Stabilisatiedoek dient aangebracht te worden onder het kunstgras. Dit gronddoek stabiliseert uw ondergrond, maar heeft daarnaast ook de belangrijke eigenschap dat het onkruidwerend is. Het stabilisatiedoek wordt geleverd op een rol van 2 meter breed.

Infillkar

Makkelijk te manouvreren strooikar voor het bezanden van kunstgras gazon.

Menu