KUNSTGRAS VOOR TUINEN

Bent u als groenvoorziener op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het leveren van kunstgras voor tuin toepassingen? Bij GardenGrass Nederland BV kunt u onder andere terecht voor de levering van uw kunstgras voor tuinen met alle bijbehorende aanlegmaterialen voor de installatie.

Per project kunnen wij u het gehele pakket als maatwerk leveren. Al het kunstgras van GardenGrass is zorgvuldig geselecteerd en enkel Europese producties, waarbij de kwaliteit en milieu centraal staat. Bent u na het lezen hiervan geïnteresseerd in ons informatiepakket? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct onze stalen en prijslijst op.

Kunstgras-in-tuin-Greenland-Kunstgras.nl
100% VEILIG
DIERVRIENDELIJK
EUROPEES PRODUCT
10 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS ASSORTIMENT

Ons productportfolio bestaat uit 2 collecties. Het unieke en innovatieve circulaire kunstgras van LimeGreen en de producten met de latex backing. Maak hieronder uw keuze, bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

GardenGrass-Kunstgras-Joy

Joy 30mm

Mooie zachte garens met 5 groentinten zorgen voor een comfortabel gevoel en frisse uitstraling. Door het gekroesde mos uitziende garen met verende werking, blijven de topgarens goed omhoog staan.

Heavy 30mm

Voor intensief gebruik. Een kwaliteit met sterke C-shape bovengarens die in de tuin of rondom een speelplek, goed overeind blijven staan. Sterke maar met een mooie groene natuurlijke uitstraling!

Kunstgras-GardenGrass-Leisure

Leisure 35mm

De samenstelling van Leisure met 4 sterk variërende groentinten zorgt voor een prachtig mooie olijfgroene uitstraling. Het gras blijft langer mooi overeind staan door het gebruik van C-shape bovengarens.

Kunstgras-Greenland

Greenland 36mm

Door de zachte garens en het grote volume per m² laat dit type zich aanvoelen als een gazon met veel conform. De combinatie  van 4 verschil-lende kleuren zorgen voor een prachtig resultaat.

Comfort 38mm

5 verschillende kleuren garen waarvan, 3 rechte boven garen en 2 kleuren kroes garen. Een combinatie die leidt tot een lichte frisse uitstraling. Door de fijne garens voelt dit type erg zacht aan.

Pride 45mm

Een hoge vezeldichtheid, in combinatie met 5 verschillende kleurtinten en 3 -poolhoogtes. Deze combinatie zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling en tevens een zeer comfortabel gazon.

Proud 40mm

Het pareltje van ons assortiment. Een volle kwaliteit met een zeer natuurlijke uitstraling. Door haar dichtheid en de aanwezige mosvezel is de gelijkenis met echt gras zeer positief. Een echte eye-catcher voor in de tuin.

Kunstgras-luxury

Luxury 45mm

Een luxe kwaliteit in het hoog segment. De Luxury 45 is samengesteld uit maar liefst 5 groentinten en mooie matte  W-shape bovengaren. Deze combinatie zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

Menu