SPORT EN SPEL

Bent u als groenvoorziener op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het leveren van kunstgras voor sport- en speelvelden? Elk project voor sport- en speelvelden heeft een eigen aanpak en benodigde materialen. Wij kijken graag samen met u naar de gewenste producten, om deze vervolgens als maatwerk met alle bijbehorende aanlegmaterialen voor de installatie voor u gereed te maken.

Met name het leveren van een compleet pakket voor openbare speelvelden, volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018, behoort tot onze specialismen. Hiervoor leveren wij valdempingsplaten in combinatie met een multi-sport kunstgras kwaliteit.

Daarnaast hebben wij ook een uniek gecertificeerde kunstgras kwaliteit toegevoegd aan ons assortiment.

Een kunstgras kwaliteit met een mooie landscape uitstraling, te combineren met een veilige gecertificeerde valondergrond.

Naast de standaard soorten voor sport- en speelondergronden, kunt u dus ook bij ons terecht voor een landscape kunstgras kwaliteit voor in tuinen en speelgronden, officieel gecertificeerd en te combineren met onze valdempingsplaten.

Bent u op zoek naar kunstgras voor een hockeyveld, tennisbaan, korfbalveld of andere sporttoepassingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Sport-en-spel

PRODUCTEN VOOR SPORT EN SPEELVELDEN

Heavy 30mm

Voor intensief gebruik. Een kwaliteit met sterke C-shape bovengarens die in de tuin of rondom een speelplek, goed overeind blijven staan. Sterke maar met een mooie groene natuurlijke uitstraling!

Save Play DB 30mm

Een uniek landscaping product voor intensief gebruik, wat officieel gecertificeerd is volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177 anno 2018 in combinatie met onze valdempingsplaten.

Multi 24

Een kunstgras met een multifunctioneel en duurzaam karakter voor intensief sporten en spelen, wat officieel gecertificeerd is volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177 anno 2018 in combinatie met onze valdempingsplaten.

Hockey Olympic

Kunstgras Hockey Olympic van GardenGrass Nederland BV. Dit non-infill hockey kunstgras heeft door de combinatie van verschillende groene vezels een mooie uitstraling. Uitgevoerd in de zwaarste kwaliteit en heeft hierbij geen invulling nodig.

Menu